Ялиця корейська Блю (Abies koreana Blue )

25000,00
грн.
Ялиця корейська Блю (Abies koreana Blue )
Зовнішній вигляд: Крона мініатюрної ялиці Блю широко-конусоподібна. Дрібна блакитно-срібляста хвоя густо покриває оливково-сірі гілочки. Коли на деревце з'являються численні розкішні бузково-пурпурові плоди-шишки, від нього просто неможливо відірвати погляд.
Особливості: виду: Для збереження дивного блакитно-сріблястого відтінку хвої, ялицю корейську Блю рекомендується висаджувати на ділянках з гарним освітленням. Слід враховувати, що рослина погано переносить несприятливі умови міського середовища.
Розміри: Сорт ялиці Блю - повільноростучий. Щорічно додаючи до 10 см, культура до десяти років досягає у висоту 1 м при діаметрі крони в 0,8-0,9 м. Максимальна висота дорослої рослини може становити 2-2,5 м.
Вибір грунту: Ялиця Blue з блакитною кроною максимально проявить декоративні якості при посадці в добре дренированну, повітропроникну, родючу землю. Поліпшити якість грунту можна, використавши грунтосуміш, що складається з піску, торфу, листового перегною.
Морозостійкість: Дорослі екземпляри ялиці корейської Блю чудово зимують в кліматичних умовах України. Молоді саджанці слід захистити від морозів і весняного активного сонця, прикривши гіллям або нетканим матеріалом.