Ялівець середній Мінт Джулеп (Juniperus media Mint Julep)

950,00
грн.
Ялівець середній Мінт Джулеп (Juniperus media Mint Julep)
Форма: Хвойний чагарник з ароматною, розлогою кроною смарагдово-зеленого кольору. Хвилеподібна, щільна хвоя ялівцю росте під кутом 45 ° до землі.
Розмір: Максимальна висота дорослої рослини - 1,5 - 2 м, ширина - до 3 м. Річний приріст у висоту - 10 см, в ширину - 15 см.
Хвоя: Хвоя яскраво-зелена, смарагдова, ароматна.
Світло: Віддає перевагу сонячним місцям
Коріння: Глибокі і досить розгалужені.
Грунт: До грунтів невибагливий, віддає перевагу рихлим, слабокислим, суглиннистим або супіщаним.
Особливості: Назва «Mint Julep» з англійської перекладається як «м'ятний солодкий напій». «Julep» - коктейль з води, коньяку, віскі, м'яти і цукру. Як декоративний вигляд, цей чагарник отримав своє хрещення в США в розпліднику рослин Мокрова, в місті Саратога-Спрінгс.
Морозостійкість: Зона 5

Можжевельник средний Минт Джулеп (Juniperus media Mint Julep)
Форма Хвойный кустарник с ароматной, раскидистой кроной изумрудно-зелёного цвета. Волнообразная, плотная хвоя можжевельника растёт под углом 45° к земле.
Размер Максимальная высота взрослого растения - 1,5 - 2 м, ширина - до 3 м. Годовой прирост в высоту - 10 см, в ширину - 15 см.
Хвоя Хвоя ярко-зелёная, изумрудная, ароматная.
Свет Солнцелюбивый.
Корни Глубокие и достаточно разветвленные.
Почва К почвам неприхотлив, предпочитает рыхлые, слабокислые, суглинистые или супесчаные.
Особенности Название «Mint Julep» с английского переводится как «мятный сладкий напиток». «Julep» - коктейль из воды, коньяка, виски, мяты и сахара. Как декоративный вид, этот кустарник получил своё крещение в США в питомнике растений Мокровия, в городе Саратога-Спрингс.
Морозостойкость Зона 5